Függöny forgalmazás és gyártás közintézmények, szállodák részére

Több éves tapasztalattal rendelkezünk közületek, szállodák, éttermek, irodák kiszolgálását tekintve is. Számos kerületi és egyéb budapesti iskolában, óvodában, bölcsődében, hotelben, színházban és önkormányzaton jártunk már felmérésen, függöny, valamint karnis felrakáson. Külön sötétítő függöny, fényáteresztő függöny és lakástextil kollekcióval rendelkezünk közületek számára, melyek jobban bírják az UV sugárzást, nem gyűrődnek mosás után, könnyebben kezelhetőek vagy éppen lángállóak. Kníálatunkban megtalálhatóak a blackout függöny anyagok is, melyek teljesen kizárják a fényt és a hőt is. Látogasson el üzletünkbe és a helyszínen rengeteg szín -és anyagmintát mutatunk önnek az összes típusú függöny anyagból. Ha nem tud ellátogatni, akkor kérésre e-mailben fotókat is tudunk küldeni textiljeinkről.

Kérje helyszíni felmérésünket Budapesten vagy az ország egész területén, mely során lemérjük a kérdéses ablakokat, megbeszéljük a lehetőségeket és igény esetén anyagmintákat is magunkkal viszünk a helyszínre. Helyszíni felmérés igénylése e-mailben (info@rofosbolt.com) vagy telefonon is lehetséges. Tel.: 06 1 405 48 12

Árajánlatot az info@rofosbolt.com e-mail címen, illetve személyesen az üzletben (XVI. ker., Bp., Csömöri út 130.) kérhet tőlünk, ahol kollégáink az anyagok kiválasztását követően egyből kiszámolják Önnek a pontos árakat.


A részletek megbeszélése és az anyagok kiválasztása után legyártásra kerülnek a megrendelt termékek, mint például:

-abroszok hagyományos- és koktélasztalokra
-függönyök (sötétítő függönyök, fényáteresztő függönyök, vitrázs függönyök, római rolók, lapfüggönyök, szalagfüggönyök stb..)
-textil pelenkák
-méretre vágott viaszos vásznak
-ágyneműhuzatok
-ágytakarók
-gyermek kéztörlők
-tornazsákok és ovis zsákok
-törülközők


A közületeken túl éttermeknek, szállodáknak és rendezvényszervező cégeknek is időre időre gyártunk abroszokat normál asztalokra, koktél asztalokra, illetve szék- és asztalszoknyákat.

A szállodákat tekintve saját gyártású törülközőket is tudunk kínálni, akár egyedi hímzéssel, logózással is. Ezen kívül kültéri nyugágyvásznakat, napernyő vásznakat is kínálunk üzletünkben kedvező áron.

Amennyiben személyesen tud befáradni üzletünkbe, úgy akár a helyszínen egyből kiválasztásra kerülhetnek az anyagok is és néhány perc alatt már a kezében is tarthatja a pontos kalkulációt.

Sok szeretettel várjuk üzletünkben, a XVI. kerület, Csömöri út 130. szám alatt!