Helyszíni függöny felmérés

Hogyan mérjük le függönyeinket?Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel, amikor függönyeiket, esetleg karnisukat lecserélik vagy új otthonukat felfüggönyözik, új karnist rendelnek. Sok buktatója lehet a mérésnek, ugyanis számos olyan tényezőt is figyelembe kell venni, amire nem biztos, hogy gondolnának.

Javasoljuk, hogy első lépésként látogasson el üzletünkbe, ahol kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző függöny anyagokat rendkívül széles választékunkból (blackout függönyök, vitrázs függönyök, karnis, bútorkárpit is sok egyéb kiegészítő). A kiválasztott anyagokra azonnal elkészítjük Önnek árkalkulációnkat, amennyiben magával hozza a pontos méreteket, melyeket korábban mért otthon.

Ha azonban a létrázástól, méréstől megkímélné magát, akkor kérje helyszíni felmérésünket!

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni felmérés is, hiszen nem könnyű egy-egy hatalmas ablakot pontosan lemérni. Kollégáink nagyon szívesen állnak az Ön rendelkezésére e téren is!

 

Az időpont egyeztetést követően magunkkal visszük a kiválasztott függöny anyagokat és akár még sok hasonlót is, hiszen igazán, csak az adott otthoni környezetben látszódik szépen az anyagok és a berendezés harmóniája.

Nagyon sok ötletünk és elképzelésünk van, az Ön otthonára szabva, hiszen már számos házat, lakást láttunk belülről, így tudjuk mik lehetnek a buktatók, mire kell odafigyelni!

Ha esetleg nem szeretne helyszíni felmérést kérni, akkor arra is van lehetősége, hogy letét ellenében néhány napra haza vigye magával a kiválasztott mintasálakat és azokat megnézze otthonában is, hogy az mennyire illene a bútorokhoz, a fal színeihez stb..
 

 

 

 

Amennyiben csupán egy körülbelüli képet szeretne kapni arról, hogy mennyibe kerülne egy ablakának vagy egész otthonának felfüggönyözése, új karnisainak legyártása, úgy kérjük küldje el nekünk a lemért kész hosszt és a jelenlegi vagy a tervezett karnis méreteit, valamint azt, hogy fényáteresztő függönyt, sötétítő függönyt vagy esetleg mindkettőt szeretne-e és egy átlagárral számolva megküldjük Önnek ajánlatunkat akár komplett felfüggönyözésre is (karnis gyártás és felszerelés, függöny varrást és felrakást is beleértve).

Az Ön személyes felmérését telefonon egyeztetheti az üzletvezetővel az alábbi elérhetőségen:

Steimetz Tünde

+36 70 342 49 16

Ne feledje, otthonának megteremtése az Ön álmával kezdődik és függönyeinek felrakásával ér véget!