Helyszíni függöny felmérés és varrás

Hogyan mérjük le függönyeinket?Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel, amikor függönyeiket, esetleg karnisukat lecserélik vagy új otthonukat felfüggönyözik, új karnist rendelnek. Sok buktatója lehet a mérésnek, ugyanis számos olyan tényezőt is figyelembe kell venni, amire nem biztos, hogy gondolnának.

Javasoljuk, hogy első lépésként látogasson el üzletünkbe, ahol kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző függöny anyagokat és karnisokat rendkívül széles választékunkból (blackout függönyök, vitrázs függönyök, karnis, bútorkárpit is sok egyéb kiegészítő). A kiválasztott anyagokra és karnisokra azonnal elkészítjük Önnek árkalkulációnkat, amennyiben magával hozza a pontos méreteket, melyeket korábban mért otthon.

Ha azonban a létrázástól, méréstől megkímélné magát, akkor kérje helyszíni függöny és karnis felmérésünket!

 

 

 

Az Ön személyes függöny és karnis felmérését telefonon egyeztetheti az alábbi elérhetőségen:
Függöny osztály vezető: Katona Péter +36703171551 (fuggony@rofosbolt.com)

 

Az időpont egyeztetést követően magunkkal visszük a kiválasztott függöny anyagokat és akár még sok hasonlót is, hiszen igazán, csak az adott otthoni környezetben látszódik szépen az anyagok és a berendezés harmóniája.

Nagyon sok ötletünk és elképzelésünk van, az Ön otthonára szabva, hiszen már számos házat, lakást láttunk belülről, így tudjuk mik lehetnek a buktatók, mire kell odafigyelni!

Ha esetleg nem szeretne helyszíni felmérést kérni, akkor arra is van lehetősége, hogy letét ellenében néhány napra haza vigye magával a kiválasztott mintasálakat és azokat megnézze otthonában is, hogy az mennyire illene a bútorokhoz, a fal színeihez stb..

 

 

 

Amennyiben csupán egy körülbelüli képet szeretne kapni arról, hogy mennyibe kerülne egy ablakának vagy egész otthonának felfüggönyözése, új karnisainak legyártása, úgy kérjük küldje el nekünk a lemért kész hosszt és a jelenlegi vagy a tervezett karnis méreteit, valamint azt, hogy fényáteresztő függönyt, sötétítő függönyt vagy esetleg mindkettőt szeretne-e és a kiválasztott anyagot tekintetbe véve megküldjük Önnek ajánlatunkat akár komplett felfüggönyözésre is (karnis gyártás és felszerelés, függöny varrást és felrakást is beleértve). Függöny varrás megrendelése esetén számos készleten tartott anyagból választhat üzletünkben, illetve még ennél is több mintasál áll rendelkezésükre vásárlóinknak.

Az Ön személyes függöny és karnis felmérését telefonon egyeztetheti az alábbi elérhetőségen:

Katona Péter: +36703171551, illetve igény esetén e-mailben: fuggony@rofosbolt.com

Ne feledje, otthonának megteremtése az Ön álmával kezdődik és függönyeinek felrakásával ér véget!

Függöny varrás, függöny gyártás, fényáteresztő függöny, függöny Budapest, függöny 16. kerület, karnis gyártás méretre