Függönymosás

Függönymosás és vasalás szolgáltatásunkon belül az igényeknek megfelelően függönyeit leszedjük, elszállítjuk, a megfelelő, kímélő módszerekkel mossuk, vasaljuk, újra behúzzuk és vissza is rakjuk Önnek!

Milyen költségekkel és idő ráfordítással járna ez, ha Ön csinálná?

Vegyünk egy átlagos családi házat, 2 nagy erkélyajtós ablakkal, 4 kisebb ablakkal. A leszedés még talán gyorsan is megy, a mosáshoz rágooglizik az ember és már tudja is (kis túlzással) vagy megkérdezi a nagymamáját, hogy hogyan is kell, milyen fokozaton, milyen hőfokkal, milyen mosószerrel stb..:), nade több adagot kell mosni, nagyjából 4 adagot (4 adag, ha csak fényáteresztő függönyei vannak, ha sötétítő is, akkor még több), aztán jön a teregetés (jó sok hely és szárító kell hozzá, és azokból is a nagyobb fajták). 

De mondjuk, ha olyan a függöny, akkor enyhén nedvesen mehet is vissza a karnisra. Na itt jön a neheze...a függönyök elég nehezek nyirkosan, és ha egyedül csinálja a felrakást és a behúzást előtte, akkor nagyjából egy egész házra 8 órát túlzás nélkül számolhat, ha gyakorlott!

Ha nagyon pamut tartalmúak a függönyei, akkor így is, úgy is vasalni kell. Na, az egy egész nap lesz, ha egyszerre akarja letudni...és utána a több órás behúzás és felrakás jön még. :/ Hmmm...számolja ki, megéri-e a fáradalmakat??!

Mennyibe kerül, ha velünk csináltatja?
​Ez egy egész ház esetén, ahol mondjuk ismét 2 nagyobb (2,5 m-es karnison, 2,5 méter hosszú anyag, dupla anyagsűrűséggel) erkélyajtós ablak van és 4 kisebb ablak (1 m-es karnison, 2,5 m hosszú anyag, dupla anyagsűrűséggel) és az összes függöny földig érő, akkor mindennel együtt egy körülbelüli 36.500 Ft-os összeggel kell számolni, ha csak fényáteresztő függönyeink vannak, amely mindent tartalmaz a kiszállástól, a felrakásig!
Ha tegyük fel, ugyanekkora sötétítő függönyök is vannak fenn, akkor mindennel együtt 65.000 Ft.

Ha kérdése lenne vagy nem ért valamit, hívjon minket bizalommal vagy látogasson el személyesen kétszintes üzletünkbe! Tel.: 06 1 405 48 12
Címünk: 1161 Budapest, Csömöri út 130.