RŐFÖSBOLT AJÁNDÉKUTALVÁNY 20.000 Ft értékben

RŐFÖSBOLT AJÁNDÉKUTALVÁNY 20.000 Ft értékben


20 000 Ft / darab

Webáruházunkban és üzletünkben ajándékutalvány vásárlása is van lehetőségük kedves vásárlóinknak, melyet ONLINE és ÜZLETÜNKBEN is ugyanúgy beválthatnak.

Az utalványt futárszolgálattal is el tudjuk juttatni Magyarország területén belül bárhova (ebben az esetben az utalvány értékét és a futárdíjat kell kifizetni.).

Ha pedig NEM szeretne szállítási díjat fizetni, akkor a kész utalványt bescannelve, e-mailben is el tudjuk küldeni.

Az utalványok a kiállítástól számítva 1 évig használhatóak fel termékeinkre és szolgáltatásainkra is ONLINE és az ÜZLETBEN IS! (Az online beváltás részleteit megírjuk e-mailben, amikor a megajándékozott személy be szeretné váltani nálunk.)

Válassza ki, hogy milyen "értékű" ajándékutalványt szeretne, illetve a darabszámot is. Ha azt szeretné, hogy a "fizikailag megfogható" utalványt elküldjük önnek futárral, akkor a vásárlás folyamán válasszon szállítási módot, ha pedig bescannelve kéri, akkor válassza ki a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT (ebben az esetben előre ki kell fizetnie a kosárban lévő termékeket) és mi elküldjük az utalványt bescannelve önnek e-mailben.

Az utalvány készpénzre nem váltható be.

Nagyobb mennyiség raktáron!

Tudta, hogy 15 000 Ft-os vásárlástól csak 490 Ft a szállítási díj Pick Pack Pontra? 25 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes
A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem érdemes összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni. Amennyiben ezeket Pick Pack Pontra kérik, akkor természetesen összehajtjuk önöknek.

A rendelős termékeknél előre fizetéses szállítási módot válasszanak (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége).

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni. Az üzlet és a webshop kínálata eltérhet.

Értékelje a terméket


Értékelem

Értékelések


  • v.clara78@citromail.hu 2020.01.04.
    Imádok innen vásárolni,gyönyörű árú,kényelmes,átlátható kínálat.
    BUÉK!