Egyszínű GLO Blackout függöny anyag: bordó (#24)

Egyszínű GLO Blackout függöny anyag: bordó (#24)


3 200 Ft / m

Min. rendelési mennyiség: 5 méter

Rendelős, blackout függöny anyag, amely teljes fény és hőzáró! Ezt az anyagot előre utalást, vagy előlegezést követően tudjuk rendelni önnek. A blackout sötétítő függöny 3 rétegből áll, így 99.9%-ban fényzáró.

Min. rendelési mennyiség: 5 méter
Ezt követően 10 centiméterenként is kérhető, pl. 5,2 m
Ezt így írhatja be a mennyiség mezőbe: 5,2 vagy 5.2
Beérkezési idő: 3-4 munkanap

150 cm széles, 100% Poliester, 260 gr/m²

Nagyobb mennyiség raktáron!

Tudta, hogy 15 000 Ft-os vásárlástól csak 490 Ft a szállítási díj Pick Pack Pontra? 25 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes
A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem érdemes összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni. Amennyiben ezeket Pick Pack Pontra kérik, akkor természetesen összehajtjuk önöknek.

A rendelős termékeknél előre fizetéses szállítási módot válasszanak (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége).

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...