Karnisok

Üzletünkben több tucat féle karnist forgalmazunk mindenféle színben és kivitelben, melyeket megtekinthet akár személyesen is üzletünkben.

Kínálatunkban megtalálhatóak az alumínium és fa rúdkarnisok, vitrázsrudak és a díszesebb kávéházi rudak, az alumínium 1 vagy többsínes mennyezeti -és oldalfalra szerehető karnisok is. Karnisainkat gérbe is tudjuk vágni vagy hajlítani is tudjuk, valamint igény esetén zsinóros húzószerkezetet is be tudunk építeni. A legapróbb függönyös kellékeket is megtalálhatja nálunk, mint például több fajt csipesz, karika, görgő és akasztó.

Ha szeretné, akkor karnisait fel is szeretljük önnek otthonában, irodájában, hogy ne önnek kelljen fél napot a szerelésre szánnia. Áraink igen kedvezőek a piac többi szereplőjéhez képest, hiszen célunk, hogy vevőink akár 5-6 év múlva, amikor ismét megcsináltatják függönyeiket, új karnisaikat, akkor ismét minket válasszanak. Vevőink nagyobb része nem hiába visszatérő vásárlónk.

Amennyiben otthonába, munkahelyére új függönyöket, karnisokat keres, úgy mindenképpen térjen be hozzánk, hiszen rendkívül bő kínálatból választhat a függöny anyagokat, lakástextileket és a karnisokat tekintve is.

Nekünk a komplett kivitelezés sem okoz problémát, hiszen a helyszíni függöny felméréstől kezdve, a varráson át, a felszerelésig mindent ránk bízhat.
A kategória nem tartalmaz termékeket.