Hintalovas 8 db-os textilpelenka csomag (60*80 cm)

Hintalovas 8 db-os textilpelenka csomag (60*80 cm)


5 690 Ft / csomag

8 db-os textilpelenka csomag (5 db egyszínű + 3 db mintás)
Méretük: kb. 60*80 cm-es

100% pamut, 95 fokon mosható, nagy nedvszívású, nem allergizáló termék. Kiválóan alkalmas büfiztetéshez, szoptatáshoz, alváshoz a gyermek feje alá és nem utolsó sorban pelenkázáshoz is.
Pelenka csomagunkat kifejezetten kisbabás anyukáknak ajánljuk, de ajándéknak is tökéletes.

Tudta, hogy 15 000 Ft-os vásárlástól csak 490 Ft a szállítási díj? 25 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem tudunk összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni.

A rendelős termékeknél előre fizetéses szállítási módot válasszanak (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége).

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...