Pink Prym Vario Love patentozó, lyukasztó és ringliző (390 902)

Pink Prym Vario Love patentozó, lyukasztó és ringliző (390 902)


4 900 Ft / db

Prym patentozó, lyukasztó és ringliző készülék (kézi)
Fémből készült, gumis, kényelmes markolattal
Ringlizéshez és patentozáshoz is alkalmas. Műanyag és fém patentokhoz is alkalmas.
Ehhez a szetthez a műanyag patentokhoz való fej található meg. A fém patenthoz és ringlihez egy szett patentot vagy ringlit kell vásárolni és abban lesz benne a szükséges fej, amit bele lehet tenni ebbe a szerkezetbe.
A lyukasztó benne van.

Tudta, hogy 15 000 Ft-os vásárlástól csak 490 Ft a szállítási díj? 25 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem tudunk összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni.

A rendelős termékeknél előre fizetéses szállítási módot válasszanak (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége).

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...