Egyedi méretre gyártott szivacsok

Egyedi méretre gyártott szivacsok


2 300 Ft / db

Egyedi méretre vágatott szivacsot a webshopban és az üzletben is előlegezést vagy előre utalást követően tudunk készíteni önöknek. Rendelésének leadásakor kérjük ezt vegye figyelembe.

Max. kiszabható méret egy darabban: 200*200 cm, max. 100 cm vastagság.
Ár: 1 cm-es vastagság esetén a m² ár *2300 Ft
2 cm-es vastagság esetén: m²*2cm*2300 Ft

Például, ha valaki szeretne egy 80*65 cm-es, 10 cm vastag szivacsot, akkor (0,8*0,65=0,52 m²*10=5,2m²*2300 Ft=11960 Ft) 11960 Ft az ár.

Egyedi méretű szivacs rendelése esetén árajánlatot e-mailben vagy telefonon is kérhet.

Egyedi formára +20% felár kerül felszámításra.( pl. szívecske, virágforma, háromszög stb..)
FONTOS! Webshop rendelés esetén a megjegyzés mezőbe is írhatja a kívánt paramétereket, de talán egyszerűbb, ha egy külön e-mailben küldi el a kért méreteket a webshop rendelés leadását követően.

Az egyedi méretek írásban való megadását követően kollégáink kiszámolják a pontos árat és megírják önnek.

Az egyedi méretű szivacsok gyártási ideje kb. 10-12 munkanapot vesz igénybe.

Készleten...

Tudta, hogy 15 000 Ft-os vásárlástól csak 490 Ft a szállítási díj Pick Pack Pontra? 25 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes
A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem érdemes összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni. Amennyiben ezeket Pick Pack Pontra kérik, akkor természetesen összehajtjuk önöknek.

A rendelős termékeknél előre fizetéses szállítási módot válasszanak (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége).

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni. Az üzlet és a webshop kínálata eltérhet.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...