Twister Belaggio C95 (Laguna)

Twister Belaggio C95 (Laguna)


4 850 Ft / m

RENDELŐS ANYAG (vagyis készleten nem tartjuk, de minta megtekinthető az üzletben)

Előre utalással kérhető.
Min. rendelési mennyiség: 1 m (ezt követően 10 cm-ként is kérhető, vagyis pl. 110 cm)
Beérkezési idő: kb. 1-2 hét

140 cm széles, 100% pamut, kicsit vastagabb, gyönyörű digitális nyomással készített 1. osztályú anyag

Ajánljuk: függönynek, terítőnek, táskának, díszpárnának, ülőpárna huzatnak, stb..

Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük a Google Chrome böngészőt használják, mert a többi böngészőben egyes funkciók lehet, hogy helytelenül működnek.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem tudunk összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni.

A minimális vágási mennyiség minden anyagnál 20 centiméter. Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

A rendelős termékeknél 50% előleg vagy a termék teljes árának átutalása után tudjuk rendelni az anyagokat (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége). 30.000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...