Textil fogásminta csomag (33 féle textilből)

Textil fogásminta csomag (33 féle textilből)


1 800 Ft / darab

Textil fogásminta csomag 33 féle fogásmintával az általunk forgalmazott textilekből összeválogatva.

A minták mérete kb 10*10 cm-es.

A fogásminta kitűnően alkalmas arra, hogy vásárlóink megismerkedjenek azokkal a textil típusokkal, amiket eddig nem ismertek, nem tapintottak.

A textil fogásminta csomag sok különleges anyagot is tartalmaz, így nem csupán a kezdőknek, de a haladóknak is jó szolgálatot tehet. A csomaghoz az alábbi anyaglista is mellékelve van és mivel az anyagok sorrendben vannak összetűzve, így könnyen kikereshető a listából az adott anyag neve. :)

Ha valamelyik textil megtetszik, akkor pedig akár egy pici varrás próbát is lehet tenni a mintán.

A csomag tartalma:
1. Lamé
2. Panama
3. Pamutvászon
4. Dekortextil
5. Impregnált dekortextil
6. Zsákvászon
7. Pamut jersey
8. Darázs szövet
9. Csillámos tüll
10. Fátyol tüll
11. Sima kemény tüll
12. Kaiman textilbőr
13. Wellsoft
14. MINKY
15. El. plüss bársony
16. Polyfilc
17. Vékony flíz
18. Közepes flíz
19. Vastag flíz
20. EXTRA VASTAG flíz
21. Vízhatlan frottír
22. Egyfalas el. frottír
23. Kétfalas frottír
24. Polár
25. Munkaruha vászon: kevert
26. Munkaruha vászon: pamut
27. Toll angin
28. Molinó
29. Gyöngyvászon
30. Vasalóvászon
31. Kétoldalas vas. vetex
32. Gézszerű vászon vetex
33. Táskavetex

Raktáron: 83 darab

Tudta, hogy 15 000 Ft-os vásárlástól csak 490 Ft a szállítási díj Pick Pack Pontra? 25 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes
A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem érdemes összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni. Amennyiben ezeket Pick Pack Pontra kérik, akkor természetesen összehajtjuk önöknek.

A rendelős termékeknél előre fizetéses szállítási módot válasszanak (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége).

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni. Az üzlet és a webshop kínálata eltérhet.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...