Textil fogásminta csomag 2.0 (34 féle textilből)

Textil fogásminta csomag 2.0 (34 féle textilből)


1 800 Ft / db

Textil fogásminta csomag 34 féle fogásmintával az általunk forgalmazott textilekből összeválogatva.

A minták mérete kb 10*10 cm-es.

A fogásminta kitűnően alkalmas arra, hogy vásárlóink megismerkedjenek azokkal a textil típusokkal, amiket eddig nem ismertek, nem tapintottak.

A textil fogásminta csomag sok különleges anyagot is tartalmaz, így nem csupán a kezdőknek, de a haladóknak is jó szolgálatot tehet. A csomaghoz az alábbi anyaglista is mellékelve van és mivel az anyagok sorrendben vannak összetűzve, így könnyen kikereshető a listából az adott anyag neve. :)

Ha valamelyik textil megtetszik, akkor pedig akár egy pici varrás próbát is lehet tenni a mintán.

A csomag tartalma:
1. Lamé
2. Panama
3. Pamutvászon
4. Dekortextil
5. Impregnált dekortextil
6. Parafa
7. Zsákvászon
8. Pamut jersey
9. Darázs szövet
10. Csillámos tüll
11. Fátyol tüll
12. Sima kemény tüll
13. Kaiman textilbőr
14. Wellsoft
15. MINKY
16. El. plüss bársony
17. Polyfilc
18. Vékony flíz
19. Közepes flíz
20. Vastag flíz
21. EXTRA VASTAG flíz
22. Vízhatlan frottír
23. Egyfalas el. frottír
24. Kétfalas frottír
25. Polár
26. Munkaruha vászon: kevert
27. Munkaruha vászon: pamut
28. Toll angin
29. Molinó
30. Gyöngyvászon
31. Vasalóvászon
32. Kétoldalas vas. vetex
33. Gézszerű vászon vetex
34. Táskavetex

Amennyiben lehetőségük van rá, kérjük a Google Chrome böngészőt használják, mert a többi böngészőben egyes funkciók lehet, hogy helytelenül működnek.

A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem tudunk összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni.

A rendelős termékeknél 50% előleg vagy a termék teljes árának átutalása után tudjuk rendelni az anyagokat (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége). 30.000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...