Steppelt hatású műbőr (140 cm széles): STEPPELT hatású Satin Karo1 - Selyemfényű

Steppelt hatású műbőr (140 cm széles): STEPPELT hatású Satin Karo1 - Selyemfényű


7 700 Ft / m

Rendelős anyag! Előre utalást vagy előlegezést követően tudjuk berendelni. Kérjük, ezt a rendelés leadásánál vegye figyelembe és válassza az előre utalást.
Jó minőségű, magas kopásállóságú műbőr steppelt hatással. Minden színhez a sima verziója is kérhető.
140 cm széles
Összetétel: 29%Pes 55%Pu 16% CO
Rendelési idő: 1 hét
Minimum rendelési mennyiség: 1 méter

Tudta, hogy 15 000 Ft-os vásárlástól csak 490 Ft a szállítási díj? 25 000 forint feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

A minimális vágási mennyiség minden anyagnál, melyeket tartunk 20 centiméter. (A minimális vágási mennyiség a függöny anyagok, rendelős anyagok és műbőrök esetében általában 1 méter.)  Méterárut és függöny anyagot nem csupán méterenként, hanem 10 cm-enként is lehet nálunk rendelni. Ha például 1 méter 60 cm-re van szüksége, akkor a mennyiség mezőbe ezt írja be: 1,6 vagy 1.6.

PICK PACK PONTOS szállítás esetén a küldemény maximális mérete 60x60x60 cm, tömege: 20 kg lehet. Az ennél nagyobb csomagokat (mint pl. a tekercsben küldendő viaszos vásznat, műbőrt), melyeket nem tudunk összehajtani, mert megtörhet, normál házhozszállítással vagy személyes átvétellel tudják kérni.

A rendelős termékeknél előre fizetéses szállítási módot válasszanak (Pl. műbőrök, rendelős textilek, függöny anyagok többsége).

Esetleg kérdése van? Kérjük, kérdését írásban tegye fel az info@rofosbolt.com email címen és kollégáink minél előbb válaszolni fognak. Az üzletben az eladók nem látják a webáruházas rendeléseket, így telefonon ők nem fognak tudni segíteni.

Értékelje a terméket


Értékelem

Nincsenek értékelések...