Függöny és karnis

Lecserélné régi függönyeit?
Kompletten függönyözné fel lakását, házát?
Bizonytalan, hogy az adott környezetbe mi illene a legjobban?


Függöny Budapest, karnis Budapest

Mi, itt a Rőfösbolt Lakástextil Kisáruházban, immár 1989 óta foglalkozunk függöny anyagokkal, karnis gyártással és szereléssel.

Az alsó szinten található függöny osztályunkon több ezer függöny mintasál közül választhatja ki az Önnek legjobban tetszőt. Karnisainkat tekintve minden stílusnak és árkategóriának megfelelően meg fogja találni a megfelelőt. Méltán állíthatjuk, hogy Budapest egyik legnagyobb függöny kollekcióját nálunk találja meg!

Mintasálainkat akár el is viheti magával haza, hogy a színeket, mintákat a későbbi környezetében is megnézhesse.

Ha még nem biztos abban, hogy pontosan milyen típusú függönyöket szeretne, akkor itt az üzletben is segítünk választani, de akár helyszíni felmérésünket is kérheti, mely során a helyszínen is megbeszélésre kerülhetnek az ötletek! Budapest egész területén és vonzáskörzetében, de akár vidéken is vállalunk helyszíni felmérést, karnis szerelést és függöny felrakást. Rengeteg sötétítő függöny, fényzáró függöny, fényáteresztő függönyt találnak üzletünkben.

Kérés esetén akár több mintasálat is magunkkal viszünk helyszíni felmérésünk alkalmával!

Kollekciónkban az alábbi függöny típusok találhatóak meg:

- sötétítő függöny
- blackout függöny (teljes fényzáró függöny)
- fényáteresztő függöny
- vitrázs függöny
- spagetti függöny
- lapfüggöny és szalagfüggöny
- sávroló
​- római roló / raffroló

Bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz munkánkkal! Közintézmények, szállodák, éttermek függönyözését is vállaljuk, kompletten varrással, szereléssel, helyszíni felméréssel. Kérjen árajánlatot e-mailben vagy látogasson el hozzánk. Várjuk üzletünkben sok szeretettel!

Címünk: 1161 Budapest, Csömöri út 130.