Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések


Mennyi idő a rendeléstől számítva a szállítás?
Amennyiben előre utalással fizet, úgy az utalás beérkezését követően 2 munkanapon belül megérkezik a csomagja, amennyiben a kért termékek vannak raktáron. Ha utánvéttel kéri, akkor a szállítási idő szintén 2 munkanap, de az esetek többségében már másnap megérkeznek a csomagok. Ha ugyanezt Pick Pack Pontra kéri, akkor a szállítás 1-2 nappal hosszabbodhat, vagyis Pick Pack Pontra kb. 3-4 munkanap a szállítás.

Mennyibe kerül a szállítás?
Előre utalással Pick Pack Pontra: 890 Ft
Előre utalással házhoz szállítva: 1090Ft
Utánvéttel Pick Pack Pontra: 1290 Ft
Utánvéttel házhoz szállítva: 1390 Ft

Nem működik a webshop, vagy nem megy ott a megrendelés, mit tehetek?
Mindenképpen érdemes elsősorban a Chrome internet böngészőt használni, mert ebben mindig zavartalanul működik webshopunk összes funkciója. Természetesen a többi böngészőben is működik, de van, hogy egy-egy kisebb probléma elősordul pl. a Firefox vagy az Explorer böngészőkkel, melyeket persze igyekszünk minél előbb javítani, ahogy tudomást szerzünk róla.

Rendelésének mindenképpen írásos nyoma kell, hogy legyen, így ha a webshopban bármilyen okból nem tudja leadni rendelését, akkor kérjük küldje el nekünk e-mailben az info@rofosbolt.com e-mail címre. Szükségünk lesz az ön nevére, telefonszámára, a számlázási és kézbesítési címre, a termékek pontos nevére (ME számára is, ha van) és a mennyiségekre, valamint, hogy előre utalással vagy utánvéttel szeretne-e fizetni.

Mennyi a textilek minimális vágási mennyisége?
20 cm. Ezt a webshopban a mennyiség mezőbe így tudják beírni: 0,2 vagy 0.2
A rendelős anyagok, a függöny anyagok és a műbőrök esetében azonban a minimális mennyiség általában 1 méter, de ez jelezve van az adott terméknél.

Az üzletben személyesen is lehet vásárolni vagy önök csak webshop?
Normál méteráru, rövidáru, függöny üzletként is üzemelünk, így személyesen is vásárolhatnak. Kollégáink készséggel fognak rendelkezésükre állni.
Nyitvatartási idő: H-P 9-18, Szombaton 9-13.

Van lehetőség ajándékutalványt is vásárolni üzletükben?
Igen! Vásárlóinknak lehetőségük van ajándékutalvány megvásárlására is, melyre bármilyen összeg kerülhet. Az utalvány a kiállítástól számított 1 évig használható fel személyesen vagy a webshopban is bármely termékünkre, mint például függöny, karnis, méteráru, rövidáru, kézimunka kellékek, bútorkárpit, ágytakarók, ágyneműhuzat, díszpárnák és még sok egyéb. Utalványát személyesen, e-mailben és telefonon is igényelheti, melyet igény esetén elküldünk önnek futárral. 

Megérkezett a rendelésem, de problémám van vele. Mit tehetek?
Kérjük ebben az esetben írjon egy válasz e-mailt az automatikus visszaigazoló e-mailre, melyet kapott a rendelése leadását követően, hiszen akkor gyorsabban vissza tudjuk keresni, hogy melyik csomagról van szó. Ha nem találja a visszaigazoló e-mailt, akkor egy normál e-mail is megteszi. E-mail cím: info@rofosbolt.com Eladóink, akik az eladótérben a telefont felveszik, sajnos nem látják a webshop rendeléseket a háttérben, így ők nem fogják tudni, hogy melyik csomagról van szó. Webes kollégáink az irodában minél előbb válaszolni fognak önnek.