Méteráru és textil webáruház

Budapesti méteráru -és rövidáru üzletünkben (1161 Bp., Csömöri út 130.) nem csupán személyesen, de már webáruházunkon keresztül is vásárolhat vagy összeválogathatja kedvenc anyagait, mielőtt azokat üzletünkben személyesen megvásárolná.
 

pöttyös pamutvászonÜzetünk bemutatkozó videóját itt nézheti meg!
Textil kínálatunkhoz kattintson a felső menüsorba a TEXTILJEINK, majd a legördölő MÉTERÁRU KATEGÓRIÁINK menüpontra, vagy az azonnali eléréshez katt ide.

Méteráru webáruházunkban és üzletünkben textiljeink széles választékát megtalálja az egyszínű -és mintás pamutvásznaktól kezdve, a ruha anyagokon át. A webáruházas rendelésen túl természetesen személyesen is ellátogathat hozzánk és megnézheti anyagainkat.

Méteráru kínálatunkban többek között az alábbi textil fajták találhatóak meg:
100% pamut anyagok (egyszínű, pöttyös pamutvászon és mintás is), pamut jersey, lepedővászon, nehézselyem, szatén, panama, frottír, well-soft (baby-soft), hintaágy vászon, kültéri UV és vízálló textilek, damaszt, teflonos vásznak (abrosznak való is), damaszt, poliészter anyagok, polár, ruha anyagok, farmer, kord, frottír és még sok más méteráru a szezonnak megfelelően. Árainkat tekintve is nagyon jól jár velünk.

Rövidáru, függöny és karnis kínálatunk is nagyon bőséges, így nálunk biztosan mindent megtalál.

Címünk: 1161 Budapest, Csömöri út 130.
Nyitvatartásunkhoz kattintson a Kapcsolat menüpontra.
Tovább a kapcsolat menüpontra...

Méteráru webáruházunk előnye, hogy kényelmesen, a foteljéből rendelheti meg - akár nagyobb mennyiségben is - azokat az anyagokat, melyekre munkáihoz, terveihez szüksége van. A VÁSÁRLÁSI és FIZETÉSI feltételeinket itt olvashatják.

Mint textil webáruház, küldetésünknek érezzük, hogy szép, minőségi anyagokkal szolgáljuk ki vásárlóinkat legyen szó Budapestről vagy vidéki településekről, ahová futárszolgálat segítségével juttatjuk el a rendeléseket.

Kínálatunkat mindig a legnagyobb gondossággal, lelkiismerettel válogatjuk össze, figyelembe véve, hogy melyek lehetnek azok a textilek, amiket kedves vásárlóink is nagy örömmel visznek haza vagy varratnak meg nálunk helyben!