Rövidáru

Az egyik legnagyobb rövidáru választék Budapesten, a 16. kerületben.
 

Rövidáru és varroda Budapest (16. kerület)Rövidáru részlegünkön az alábbi termékek találhatóak meg szinte minden színben és változatban:
tű, cérna, fonal, varrógép olaj, varrógép tűk, szabászkréta, textilragasztó, hímzőfonal, horgolótű, kötőtű, varrós dobozok, csipke, rugalmas pántok, gombok, szalagok (szatén, organza, pamut stb.), ferdepántok, zsinórok, gyöngyök, kapcsok, hevederek, tépőzár, gurtni, damil, zászlók és zászlótartó rudak, Gobelin és egyéb kézimunka kellékek és kiegészítők.

Budapest ezen régióját tekintve számos egyéni vevőt és vállalkozást is kiszolgálunk rövidáru kellékeinkből, melyek mellett még megtalálhatóak nálunk:
párnahuzat, ágyneműhuzat, ágynemű (takaró, kis-és nagypárna antiallergén és anatómiai változatban is), babzsák, óvodás zsák, tornazsák, díszpárna, pizsama, hálóing, gyógyzokni, abrosz, asztali futó és sok más egyéb, amely saját varrodánkban készül anyagaink és rövidáru kellékeink felhasználásával.

Rövidáru és kézimunka termékek terén garantáltan nem fog csalódni, hiszen magas minőségű termékeink és jól képzett, kedves eladóinknak köszönhetően vevőink is elégedetten távoznak üzletünkből, amely méltán az egyik kedvenc rövidáru boltja a helyi lakosoknak már évtizedek óta.

Ha hintaágy vászonra, egy szép well-soft plédre, méretre szabott pelenkára, ülés huzatra, székpárnára vagy bármi hasonlóra vágyik, ill. keres készen már régóta jó áron, akkor látogasson el 16. kerületi üzletünkbe, ahol az anyagok és kellékek kiválasztását követően - melyben készséggel segítünk - , szívesen átvállaljuk a varrás részét Ön helyett, hogy ne kelljen erre időt és energiát szánnia.

Áraink, meglepő módon a földön járnak, épp azért, hogy vásárlóink minél többször visszajárjanak hozzánk! Önt is várjuk sok szeretettel rövidáru részlegünkön Budapesten, a XVI. kerület Csömöri út 130. szám alatt, ahová tömegközlekedéssel eis egyszerűen eljuthat!
Az Örs vezér terétől csupán 4 buszmegállóra vagyunk.

Kattintson ide, meg megtekintse üzletünk elhelyezkedését a térképen!